9 millors VPN per a Apple TV (2024)

9 millors VPN per a Apple TV (1)

Febrer 17, 2024

By Yakov Itai Samelson


Quan es tracta de millorar la vostra experiència de transmissió a Apple TV, una xarxa privada virtual (VPN) pot canviar el joc. No només us permet evitar les restriccions geogràfiques del contingut, sinó que també afegeix una capa addicional de seguretat a les vostres activitats en línia. Amb la creixent demanda d'accés sense restriccions als mitjans globals i la necessitat de privadesa, trobar la millor VPN per a Apple TV s'ha convertit en una prioritat per a molts usuaris. En aquest article, explorarem la importància de les VPN per a Apple TV, com funcionen i què cal tenir en compte a l'hora de triar-ne la perfecta per a les vostres necessitats.

La necessitat de la millor VPN per a Apple TV

La necessitat de la millor VPN per a Apple TV sorgeix de dues preocupacions principals: l'accés i la privadesa. Apple TV és un potent dispositiu de transmissió multimèdia que ofereix una àmplia biblioteca de pel·lícules, programes de televisió i contingut exclusiu mitjançant diverses aplicacions i serveis. Tanmateix, gran part d'aquest contingut està geo-restringit, és a dir, només està disponible en determinades regions. Una VPN ajuda a eludir aquestes restriccions emmascarant la vostra ubicació real i fent que sembli com si accedís a Internet des d'un país diferent. Això desbloqueja un món de contingut que abans era inaccessible, des de biblioteques estrangeres de Netflix fins a esdeveniments esportius en directe.

La privadesa és un altre factor crític que impulsa la necessitat d'una VPN. Quan reproduïu contingut en línia, el vostre proveïdor de serveis d'Internet (ISP) pot fer un seguiment de les vostres activitats, cosa que pot provocar publicitat dirigida o fins i tot limitar la vostra velocitat d'Internet en funció del vostre ús. Una VPN xifra la vostra connexió, cosa que dificulta que el vostre ISP o qualsevol snooper de tercers controlin el vostre comportament en línia. Aquest xifratge garanteix que els vostres hàbits de transmissió siguin privats i que pugueu gaudir dels vostres programes preferits sense comprometre la vostra seguretat en línia.

Com funciona la VPN per a Apple TV?

Una VPN per a Apple TV funciona creant un túnel segur entre el vostre dispositiu i Internet. Encamina la vostra connexió a través d'un servidor a la ubicació que escolliu, canviant efectivament la vostra adreça IP. Aquest procés no només amaga la vostra ubicació real, sinó que també xifra les dades que s'envien i reben, proporcionant una experiència de transmissió segura i privada. Quan us connecteu a un servidor VPN d'un país diferent, els proveïdors de contingut sembla que esteu presents físicament en aquesta ubicació, cosa que us permet accedir al contingut específic de la regió.

La configuració d'una VPN a Apple TV es pot fer de diverses maneres. Com que Apple TV no admet aplicacions VPN de manera nativa, els usuaris sovint configuren la VPN al seu encaminador, cosa que amplia els avantatges de la VPN a tots els dispositius connectats a aquesta xarxa, inclòs l'Apple TV. Com a alternativa, alguns proveïdors de VPN ofereixen serveis de DNS intel·ligents que es poden configurar directament a l'Apple TV per evitar les restriccions geogràfiques sense xifrar el trànsit, que és un mètode més senzill però menys segur. Amb les recents actualitzacions de tvOS, algunes VPN també han començat a oferir aplicacions dedicades per a Apple TV, simplificant encara més el procés de configuració.

9 millors VPN per a Apple TV (2)

9 millors VPN per a Apple TV (gratis i de pagament)

  1. NordVPN per a Apple TV
  2. Accés privat a Internet per a Apple TV
  3. Surfshark per a Apple TV
  4. Turbo VPN per a Apple TV
  5. CyberGhost per a Apple TV
  6. ExpressVPN per a Apple TV
  7. PrivateVPN per a Apple TV
  8. Hide.me per a Apple TV
  9. IPVanish per a Apple TV

Com triar la millor VPN per a Apple TV?

Escollir la millor VPN per a Apple TV requereix una consideració acurada de diversos factors. En primer lloc, voleu una VPN que ofereixi connexions ràpides i fiables per garantir una transmissió fluida sense emmagatzematge en memòria intermèdia. Busqueu VPN amb una gran xarxa de servidors, especialment als països on voleu accedir al contingut. Aquesta varietat permet millors velocitats i més opcions per desbloquejar mitjans geo-restringits.

Un altre aspecte crític és la compatibilitat de la VPN amb Apple TV. Tot i que algunes VPN ofereixen aplicacions natives per a tvOS, altres poden requerir processos de configuració més complexos, com ara configurar la VPN en un encaminador. Assegureu-vos que la VPN que trieu admeti el mètode amb el qual us sentiu còmode i que proporcioni instruccions clares per a la configuració.

Les funcions de seguretat també són primordials. Opteu per una VPN que ofereixi estàndards de xifratge forts, una política sense registres i funcions addicionals com un interruptor de matança, que garanteix que les vostres dades es mantinguin segures encara que la connexió VPN cau de manera inesperada. Finalment, tingueu en compte l'assistència al client de la VPN, els preus i el nombre de connexions simultànies permeses, ja que poden afectar significativament la vostra experiència d'usuari.

Millor VPN per a Apple TV

1. NordVPN per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (3)

NordVPN s'ha consolidat com un nom de confiança a la indústria VPN i la seva extensió a Apple TV és un testimoni del seu compromís amb la privadesa dels usuaris i l'accessibilitat del contingut. NordVPN per a Apple TV està dissenyat per millorar l'experiència de transmissió proporcionant una connexió segura i privada, que permet als usuaris evitar les restriccions geogràfiques i gaudir d'una gamma més àmplia de contingut. Amb la seva interfície fàcil d'utilitzar i funcions de seguretat robustes, NordVPN per a Apple TV pretén oferir una experiència de visualització perfecta i protegida.

Què fa NordVPN per a Apple TV?

NordVPN per a Apple TV serveix com a porta d'entrada per a la transmissió sense restriccions xifrant la vostra connexió a Internet i emmascarant la vostra adreça IP. Aquest xifratge garanteix que les vostres activitats en línia romanguin privades i protegides dels possibles intrusos. A més, en canviar la vostra ubicació virtual, NordVPN us permet accedir a contingut geobloquejat, la qual cosa significa que podeu gaudir dels vostres programes i pel·lícules preferides des de qualsevol regió. També ajuda a prevenir l'acceleració de l'ample de banda per part dels proveïdors de serveis d'Internet, cosa que pot conduir a una transmissió més fluida de contingut d'alta definició sense interrupcions.

Característiques clau de NordVPN per a Apple TV

Xarxa global de servidors: NordVPN compta amb una àmplia xarxa de servidors a tot el món, que permet als usuaris connectar-se a la ubicació del servidor que escolliu per obtenir un rendiment de transmissió optimitzat.

Protocol NordLynx: Utilitzant l'última tecnologia VPN, el protocol NordLynx de NordVPN ofereix connexions ràpides i segures, garantint un impacte mínim en la velocitat de transmissió.

SmartDNS: Per als dispositius on les aplicacions VPN poden no ser compatibles, NordVPN proporciona SmartDNS per ajudar els usuaris a accedir a contingut georestringit sense xifrar el seu trànsit.

Suport per a diversos dispositius: Un compte de NordVPN pot protegir fins a sis dispositius, el que significa que podeu gaudir dels avantatges d'una VPN al vostre Apple TV i altres dispositius simultàniament.

Política sense registres: NordVPN s'adhereix a una política estricta de no registres, assegurant que les vostres activitats en línia no es registren, controlen ni es transmetin a tercers.

24 / 7 d'assistència al client: Si teniu cap problema o teniu preguntes, NordVPN ofereix assistència al client les 24 hores del dia per ajudar-vos.

NordVPN per als plans de preus d'Apple TV

NordVPN ofereix una varietat de plans de preus per adaptar-se a les diferents necessitats i pressupostos dels usuaris.

Pla Estàndard: Amb un preu de 12.99 dòlars al mes, aquest pla inclou protecció VPN amb totes les funcions fonamentals, cosa que el converteix en una opció senzilla per a les necessitats bàsiques de privadesa.

Pla Plus: Amb un preu de 13.99 dòlars al mes, a més de la protecció VPN, el pla Plus inclou NordPass, el gestor de contrasenyes de NordVPN, que ofereix una solució de seguretat integral.

Pla complet: Amb un preu de 14.99 dòlars al mes, aquesta és l'opció més àmplia, el Pla complet, inclou protecció VPN amb NordPass i NordLocker, proporcionant un paquet tot en un per a la màxima seguretat en línia.

NordVPN accepta diversos mètodes de pagament, incloses targetes de dèbit i de crèdit.

2. Accés privat a Internet per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (4)

L'accés a Internet privat (PIA) per a Apple TV és una solució VPN sòlida dissenyada per millorar la vostra experiència de reproducció en temps real alhora que garanteix que les vostres activitats en línia segueixin sent privades i segures. Amb un enfocament en la privadesa de l'usuari, PIA destaca per oferir una política de no registres que ha estat provada i provada als jutjats, assegurant que les vostres dades romanguin només vostres. El servei ofereix l'opció de triar entre dos xifratge d'alta qualitat, que s'ajusten a diferents necessitats: AES de 128 bits per a una reproducció i jocs més ràpids i AES de 256 bits per accedir a comptes sensibles amb una seguretat inigualable. El compromís de PIA amb la transparència és evident a través de les seves aplicacions VPN de codi obert, que utilitzen els protocols OpenVPN i WireGuard, que permeten a qualsevol inspeccionar i modificar el codi. Aquest nivell d'obertura i seguretat fa que PIA sigui una opció excel·lent per als usuaris d'Apple TV que valoren la seva privadesa i volen gaudir d'una experiència de reproducció perfecta.

Què fa l'accés privat a Internet per a Apple TV?

L'accés privat a Internet per a Apple TV amplia la funcionalitat del vostre dispositiu proporcionant accés segur i privat a Internet. Aquest servei VPN xifra la vostra connexió a Internet, emmascarant la vostra adreça IP perquè pugueu navegar per la web de manera anònima. Tant si esteu reproduint els vostres programes preferits, jugant en línia o accedint a comptes sensibles, PIA garanteix que les vostres activitats estiguin protegides de mirades indiscretes. El servei també us permet evitar les restriccions geogràfiques, donant-vos accés a una gamma més àmplia de contingut d'arreu del món. Amb PIA, podeu gaudir d'una experiència a Internet ràpida, segura i sense restriccions al vostre Apple TV, tot mantenint la vostra informació personal segura.

Accés privat a Internet per a les funcions clau d'Apple TV

Política de no registres: L'estricta política de no registres de PIA garanteix que les vostres activitats en línia mai es registren, es fan un seguiment o es comparteixen, oferint tranquil·litat pel que fa a la vostra privadesa.

Dos xifratges de xifratge: Trieu entre AES de 128 bits per a una reproducció i jocs més ràpids, o AES de 256 bits per obtenir el màxim nivell de seguretat en accedir a informació sensible.

Programari de codi obert: Les aplicacions VPN de PIA són de codi obert totalment, permetent a qualsevol persona inspeccionar i modificar el codi, garantint la transparència i la fiabilitat.

Connexions de dispositiu il·limitades: Amb PIA, podeu protegir un nombre il·limitat de dispositius amb una única subscripció, cosa que el converteix en un excel·lent valor per a llars amb diversos dispositius.

Xarxa de servidors extensa: Accediu a una àmplia xarxa de servidors en més de 77 països, assegurant connexions ràpides i fiables, independentment d'on us trobeu.

Funció Kill Switch: L'interruptor de matança de PIA bloqueja automàticament la vostra connexió a Internet en cas de desconnexió de VPN, evitant qualsevol filtració de dades.

Accés privat a Internet per als plans de preus d'Apple TV

PIA ofereix 3 plans de preus:

Pla de 1 mesos: Gaudeix de tots els avantatges de PIA VPN amb la flexibilitat d'una subscripció mensual a 11.95 dòlars al mes.

Pla de 1 anys: obteniu una tarifa de descompte subscrivint-vos al pla anual, que té un cost de 39.95 dòlars anuals i es redueix a 3.33 dòlars al mes.

Pla 3 anys + 3 mesos: Per obtenir el millor valor, trieu la subscripció plurianual a 79 dòlars cada tres anys, que es redueix a aproximadament 2.03 dòlars al mes, inclosos 3 mesos addicionals gratuïts.

L'accés privat a Internet accepta diverses targetes de dèbit i de crèdit i PayPal per als pagaments.

3. Surfshark per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (5)

Surfshark per a Apple TV és una solució VPN versàtil dissenyada per millorar la vostra experiència de reproducció proporcionant accés a contingut geo-restringit i mantenint la privadesa. Malgrat la manca d'una aplicació nativa per a Apple TV, Surfshark ofereix maneres innovadores de connectar el vostre dispositiu mitjançant un encaminador habilitat per VPN, un encaminador virtual o un Smart DNS. Aquesta flexibilitat garanteix que els usuaris puguin gaudir d'una experiència de visualització perfecta amb avantatges addicionals de seguretat i privadesa. El compromís de Surfshark amb la satisfacció dels usuaris és evident en la seva garantia de devolució de 30 dies, que us permet provar les seves funcions sense risc.

Què fa Surfshark per a Apple TV?

Surfshark per a Apple TV us permet principalment evitar les restriccions geogràfiques, permetent l'accés a una gamma més àmplia de contingut al vostre Apple TV. Oculta la teva adreça IP i encamina la teva connexió a Internet a través de servidors de diferents països, fent que sembli com si estiguessis en un altre lloc. Això és especialment útil per als serveis de streaming que ofereixen diferents biblioteques en diverses regions. A més, Surfshark ofereix una capa addicional de seguretat amb un xifratge líder en el sector, protegint les vostres dades de possibles indagacions i l'acceleració de l'ISP.

Funcions clau de Surfshark per a Apple TV

Més de 3200 servidors en més de 100 països: Surfshark compta amb una àmplia xarxa de servidors a tot el món, assegurant-vos que us podeu connectar a la ubicació que trieu per obtenir un rendiment de reproducció òptim.

Xifratge líder en la indústria: La VPN utilitza estàndards de xifratge sòlids per protegir les vostres activitats en línia, salvaguardant la vostra privadesa de possibles intrusions.

DNS intel·ligent: Per a dispositius com Apple TV que no admeten directament aplicacions VPN, Surfshark ofereix Smart DNS per evitar fàcilment les restriccions geogràfiques sense necessitat de configuracions complexes.

Garantia de devolució de 30 dies: La confiança de Surfshark en el seu servei està avalada per una política de reemborsament de 30 dies, que us ofereix la llibertat de provar la seva VPN sense compromís financer.

Connexions de dispositiu il·limitades: A diferència de molts altres proveïdors de VPN, Surfshark us permet utilitzar el seu servei en un nombre il·limitat de dispositius amb una sola subscripció.

Mode sense fronteres: Aquesta característica us permet utilitzar Surfshark en regions restrictives, assegurant-vos que podeu accedir a Internet de manera lliure i segura des de qualsevol lloc.

Plans de preus de Surfshark per a Apple TV

Surfshark ofereix 3 plans de preus:

Pla de 1 mesos: Aquest pla és ideal per a aquells que prefereixen un compromís a curt termini, amb un preu de 15.45 dòlars al mes.

Pla de 12 mesos: per a un compromís més llarg, aquest pla té un cost mensual reduït de 3.99 $, facturat anualment.

Pla de 24 mesos: el millor valor es troba al pla de 24 mesos, que arriba a una mitjana de 2.49 dòlars al mes, facturats cada dos anys.

Surfshark accepta diversos mètodes de pagament, com ara targetes de dèbit i de crèdit.

4. Turbo VPN per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (6)

Turbo VPN per a Apple TV és un servei de xarxa privada virtual versàtil dissenyat per millorar la vostra experiència de reproducció proporcionant accés a contingut geo-restringit i protegint les vostres activitats en línia de mirades indiscretes. Amb la seva interfície fàcil d'utilitzar, Turbo VPN facilita que els usuaris d'Apple TV es connectin a una xarxa global de servidors, assegurant una transmissió fluida i segura dels seus programes i pel·lícules preferides. Tant si voleu evitar els blocs regionals com si voleu mantenir la privadesa mentre teniu connexió, Turbo VPN ofereix una solució fiable per als entusiastes d'Apple TV.

Què fa Turbo VPN per a Apple TV?

Turbo VPN per a Apple TV té diversos propòsits, centrant-se principalment a permetre als usuaris evitar les restriccions geogràfiques que limiten l'accés al contingut en funció de la ubicació. Permet als usuaris d'Apple TV connectar-se a servidors de tot el món, fent que sembli com si naveguessin des d'un país diferent. Això desbloqueja una gran varietat de biblioteques de streaming de serveis com Netflix, Hulu i altres. A més, Turbo VPN proporciona una connexió segura i xifrada, salvaguardant les dades dels usuaris de possibles amenaces i assegurant que les seves activitats en línia segueixen sent privades, cosa que és especialment important quan s'utilitzen xarxes Wi-Fi públiques.

Turbo VPN per a funcions clau d'Apple TV

Ample de banda il limitat: Turbo VPN ofereix una amplada de banda il·limitada, la qual cosa significa que no hi ha límits de dades que restringeixin la quantitat de contingut que podeu reproduir o descarregar.

Accés global al servidor: els usuaris tenen accés a una àmplia gamma de servidors a Amèrica del Nord, Europa i Àsia, cosa que permet una experiència d'Internet més personalitzada i sense restriccions.

Política de no registre: El servei afirma tenir una política estricta de no registre, assegurant que les vostres activitats en línia no es registren ni emmagatzemen, mantenint així la vostra privadesa.

Connexions d'alta velocitat: Turbo VPN està dissenyat per proporcionar velocitats de connexió ràpides, la qual cosa és crucial per transmetre contingut d'alta definició sense emmagatzematge.

Connexions simultànies: Amb la possibilitat de connectar diversos dispositius alhora, Turbo VPN garanteix que tots els vostres dispositius es puguin protegir i tinguin accés al contingut global.

24 / 7 d'assistència al client: El servei ofereix assistència al client les 24 hores del dia per ajudar-vos amb qualsevol problema o pregunta que pugui sorgir, proporcionant una experiència d'usuari més fiable.

Turbo VPN per als plans de preus d'Apple TV

Turbo VPN ofereix una varietat de plans de preus per adaptar-se a les diferents necessitats i pressupostos dels usuaris.

Pla gratuït: aquest pla inclou funcions bàsiques amb anuncis i ofereix una amplada de banda il·limitada, per la qual cosa és adequat per a usuaris ocasionals que necessiten accés VPN sense costos addicionals.

Pla mensual: Amb un preu de 11.99 dòlars al mes, el pla mensual ofereix un accés VPN complet amb velocitats més ràpides i més opcions de servidor.

Pla anual: Amb un preu de 5.00 dòlars al mes (facturat anualment), el pla anual inclou totes les funcions premium, proporcionant una solució rendible per als usuaris habituals de VPN.

Pla triennal: Amb un preu de 4.17 dòlars al mes (facturat cada 24 mesos), el pla de 2 anys està dissenyat per als usuaris que busquen el millor rendiment i accés a servidors exclusius, ideals per a la reproducció intensa i els jocs.

Turbo VPN accepta diversos mètodes de pagament, com ara targetes de dèbit i crèdit, PayPal i transferències bancàries.

5. CyberGhost per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (7)

CyberGhost per a Apple TV és un servei VPN premium dissenyat per millorar la vostra experiència de reproducció en temps real evitant les restriccions geogràfiques i salvaguardant la vostra privadesa en línia. Amb una àmplia xarxa de servidors repartit* per més de 100 països, CyberGhost assegura que podeu accedir a una àmplia gamma de contingut, com ara Netflix, HBO Now, Amazon Prime, Disney+ i BBC iPlayer, des de qualsevol lloc del món. El servei està dissenyat per als usuaris d'Apple TV 3 i Apple TV 4, oferint guies detallades per a un procés de configuració perfecte. Tant si sou a casa com si esteu viatjant, CyberGhost per a Apple TV us permet gaudir dels vostres programes i pel·lícules preferides sense búfer, limitacions de xarxa o problemes de privadesa. La seva compatibilitat s'estén més enllà d'Apple TV, admet diversos dispositius i plataformes per a una solució integral de protecció i entreteniment.

Què fa CyberGhost per a Apple TV?

CyberGhost per a Apple TV serveix principalment per desbloquejar tot el potencial del vostre dispositiu de reproducció en temps real eliminant els blocs geogràfics i protegint la vostra connexió a Internet. En canviar la vostra ubicació virtual, permet accedir a biblioteques de contingut específiques de la regió a plataformes com Netflix i Amazon Prime, assegurant-vos que mai us perdeu els vostres programes preferits, independentment de la vostra ubicació física. El servei també assegura la connexió a Internet del vostre Apple TV amb un xifratge robust, evitant l'accés no autoritzat a les vostres dades i protegint les vostres activitats en línia de mirades indiscretes. Tant si busqueu ampliar les vostres opcions d'entreteniment com si busqueu una capa addicional de privadesa per a les vostres activitats en línia, CyberGhost per a Apple TV ofereix una solució fiable i fàcil d'utilitzar.

Característiques clau de CyberGhost per a Apple TV

Servidors optimitzats per streaming: CyberGhost compta amb servidors optimitzats específicament per a la transmissió en temps real, cosa que garanteix que podeu veure el vostre contingut preferit sense interrupcions ni problemes de memòria intermèdia.

Xarxa global de servidors: Amb servidors en més de 100 països, CyberGhost ofereix un accés inigualable a contingut geo-restringit des de qualsevol part del món.

DNS intel·ligent: Per a dispositius com Apple TV que no admeten directament aplicacions VPN, CyberGhost ofereix una funció de DNS intel·ligent, que us permet evitar les restriccions geogràfiques canviant la vostra configuració de DNS.

Connexions simultànies: un compte de CyberGhost us permet connectar-vos a 7 dispositius alhora, proporcionant una protecció i comoditat completa per a tots els vostres dispositius.

No hi ha política de registres: CyberGhost està compromès amb la vostra privadesa, adherint-se a una política estricta de no registres que garanteix que les vostres activitats en línia mai es registren ni es comparteixen.

24 / 7 d'assistència al client: Si teniu cap problema o teniu preguntes, CyberGhost ofereix assistència al client les 24 hores del dia per ajudar-vos de manera ràpida i eficient.

CyberGhost per als plans de preus d'Apple TV

CyberGhost ofereix 3 plans de preus de subscripció:

Pla de 1 mesos: 12 $ al mes (facturats 12.99 $ cada mes).

Pla de 6 mesos: 6.99 $ al mes (facturats 41.94 $ cada mes).

Pla triennal: 2.03 $ al mes (facturats 56.94 $ cada mes).

CyberGhost accepta targetes de dèbit i de crèdit i PayPal per als pagaments.

6. ExpressVPN per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (8)

ExpressVPN per a Apple TV és una solució VPN avançada dissenyada per millorar la vostra experiència de reproducció en temps real proporcionant accés a una gamma més àmplia de contingut alhora que garanteix que les vostres activitats en línia romanguin privades i segures. Amb el llançament recent de la seva aplicació nativa per a Apple TV, ExpressVPN ha fet més senzill que mai connectar-se a la seva àmplia xarxa de servidors de 105 països directament des de la vostra sala d'estar. Aquest servei no només consisteix a eludir les restriccions geogràfiques, sinó també a protegir la vostra connexió a Internet de possibles espions, assegurant-vos que els vostres hàbits de visualització i les vostres dades personals es mantinguin confidencials. Amb un compromís amb la privadesa dels usuaris, ExpressVPN no registra les vostres activitats en línia, mantenint així una estricta política de privadesa. La facilitat d'ús, combinada amb una garantia de devolució de 30 dies, fa que ExpressVPN sigui una opció atractiva per als usuaris d'Apple TV.

Què fa ExpressVPN per a Apple TV?

ExpressVPN per a Apple TV té diversos propòsits, principalment permetent als usuaris canviar la seva ubicació virtual per accedir a una gamma més àmplia de contingut en streaming que pot estar restringit a la seva regió. Xifra el vostre trànsit a Internet, protegint-lo de tercers com els ISP que, d'altra manera, podrien controlar el vostre comportament en línia o accelerar la vostra velocitat d'Internet. L'aplicació està dissenyada per ser fàcil d'utilitzar, permetent canvis de servidor ràpids i una integració perfecta amb la interfície tvOS. Tant si voleu millorar la vostra privadesa, evitar el seguiment o simplement gaudir de contingut d'arreu del món, ExpressVPN per a Apple TV us ofereix les eines per fer-ho amb el mínim enrenou i la màxima eficiència.

ExpressVPN per a les funcions clau d'Apple TV

Accés global al servidor: ExpressVPN ofereix una selecció d'ubicacions de servidors a 105 països, cosa que permet als usuaris evitar les restriccions regionals i gaudir d'una àmplia gamma de contingut de diferents parts del món.

Privadesa i seguretat: El servei prioritza la privadesa de l'usuari, amb una política de no registre que garanteix que les vostres activitats en línia no es registrin ni es controlin.

Facilitat d'ús: L'aplicació ExpressVPN per a Apple TV està dissenyada per a la simplicitat, amb un procés d'inici de sessió fàcil i una interfície fàcil d'utilitzar que facilita la connexió a diferents servidors.

Protocol Lightway: Impulsat pel seu protocol patentat Lightway, ExpressVPN promet velocitats ràpides i connexions fiables, que són essencials per a una experiència de transmissió fluida.

24 / 7 d'assistència al client: els usuaris tenen accés al servei d'atenció al client les 24 hores del dia mitjançant xat en directe o correu electrònic, proporcionant assistència sempre que sigui necessari.

Millora Contínua: ExpressVPN es compromet a millorar la seva aplicació Apple TV, amb un programa beta disponible per als usuaris que vulguin accedir anticipadament a noves funcions i millores.

ExpressVPN per als plans de preus d'Apple TV

ExpressVPN ofereix 3 plans de preus:

Pla de 1 mesos: aquest pla és ideal per a aquells que volen provar el servei sense un compromís a llarg termini, amb un preu de 12.95 dòlars al mes.

Pla de 6 mesos: Per als usuaris que busquen un equilibri entre cost i compromís, el pla de 6 mesos està disponible a 9.99 dòlars al mes.

Pla de 12 mesos: El millor valor es troba al pla de 12 mesos, que es redueix a 8.32 dòlars al mes, cosa que permet als usuaris gaudir de tots els avantatges d'ExpressVPN durant un període més llarg a un preu reduït.

Els pagaments d'aquests plans es poden fer mitjançant diversos mètodes, com ara targetes de dèbit i de crèdit i PayPal.

7. PrivateVPN per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (9)

PrivateVPN destaca com una solució sòlida per als usuaris d'Apple TV que busquen millorar la seva experiència de reproducció mentre garanteixen que les seves activitats en línia segueixen sent privades i segures. Aquest servei VPN està dissenyat per satisfer les necessitats dels entusiastes d'Apple TV oferint un accés perfecte a contingut geo-restringit, velocitats de transmissió superiors i funcions de seguretat de primer nivell. Amb PrivateVPN, els usuaris poden desbloquejar sense esforç un món d'entreteniment al seu Apple TV, des dels populars serveis de reproducció en temps real fins a programes de televisió i pel·lícules exclusius que normalment no estan disponibles a la seva regió. A més, PrivateVPN prioritza la privadesa i la seguretat dels usuaris, utilitzant protocols de xifratge forts per protegir les dades i mantenir l'anonimat en línia. Tant si voleu ampliar la vostra biblioteca de reproducció en temps real o protegir la vostra connexió a Internet, PrivateVPN per a Apple TV ofereix una solució fiable i fàcil d'utilitzar.

Què fa PrivateVPN per a Apple TV?

PrivateVPN per a Apple TV serveix com a porta d'entrada a contingut global sense restriccions, permetent als usuaris evitar les limitacions geogràfiques i accedir a una àmplia gamma de serveis de transmissió, canals de televisió i contingut exclusiu directament al seu Apple TV. Aquesta solució VPN no només desbloqueja tot el potencial d'Apple TV oferint accés a una selecció d'entreteniment més àmplia, sinó que també assegura les connexions a Internet dels usuaris. Mitjançant l'encaminament de la connexió a Internet de l'Apple TV a través dels servidors segurs de PrivateVPN situats a tot el món, garanteix que les activitats en línia dels usuaris estiguin xifrades i ocultes als ISP, als pirates informàtics i a la vigilància. Aquesta doble funcionalitat fa de PrivateVPN una eina essencial per als usuaris d'Apple TV que valoren tant l'entreteniment com la privadesa.

PrivateVPN per a les funcions clau d'Apple TV

Xarxa global de servidors: PrivateVPN compta amb una àmplia xarxa de servidors a diversos països, cosa que permet als usuaris evitar fàcilment les restriccions geogràfiques i accedir a contingut d'arreu del món al seu Apple TV.

Xifratge fort: utilitzant un xifratge de grau militar, PrivateVPN garanteix que totes les dades transmeses a través de l'Apple TV estiguin protegides de manera segura, protegint la privadesa i la informació sensible dels usuaris de possibles amenaces cibernètiques.

Connexions d'alta velocitat: Dissenyat pensant en streaming, PrivateVPN ofereix servidors optimitzats que proporcionen connexions ràpides i estables, garantint una experiència de visualització fluida i sense memòria intermèdia a Apple TV.

No hi ha política de registres: Compromesos amb la privadesa dels usuaris, PrivateVPN s'adhereix a una estricta política de no registres, és a dir, no rastreja ni emmagatzema cap informació sobre les activitats en línia dels usuaris, oferint un total anonimat.

Connexions simultànies: PrivateVPN permet als usuaris connectar diversos dispositius amb un únic compte, cosa que fa que sigui convenient per a les llars amb diversos dispositius de transmissió, inclòs Apple TV, gaudir d'un accés segur i sense restriccions al contingut.

Interfície fàcil d'utilitzar: La VPN està dissenyada per ser fàcil de configurar i utilitzar a Apple TV, amb instruccions senzilles i assistència al client dedicada disponible per ajudar els usuaris amb qualsevol pregunta o problema.

PrivateVPN per als plans de preus d'Apple TV

PrivateVPN ofereix 3 plans de preus de subscripció:

Pla de 1 mesos: Ideal per a un ús a curt termini, oferint flexibilitat sense compromís a llarg termini. El preu d'aquest pla és de 9.99 dòlars.

Pla de 3 mesos: Una opció a mitjà termini que ofereix un equilibri entre flexibilitat i valor, amb un preu de 24.99 dòlars, que es descompon a 8.33 dòlars al mes.

Pla de 12 mesos: el millor pla de valor per a usuaris a llarg termini, que ofereix la tarifa mensual més baixa de 69.99 dòlars per a tot l'any, amb una mitjana de 5.83 dòlars al mes.

PrivateVPN accepta diversos mètodes de pagament, incloses targetes de dèbit i de crèdit.

8. Hide.me per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (10)

Hide.me per a Apple TV és un servei VPN d'avantguarda dissenyat per millorar la vostra experiència de transmissió en un dels dispositius d'entreteniment domèstic més populars. Aquest servei destaca pel seu compromís amb la velocitat, la privadesa i el disseny fàcil d'utilitzar, assegurant que el vostre contingut preferit sigui accessible sense restriccions ni compromisos. Amb Hide.me, els usuaris poden esperar una aplicació optimitzada que s'integra perfectament amb la interfície elegant de l'Apple TV, proporcionant una configuració sense problemes i una experiència de transmissió fluida. El servei VPN compta amb protocols de xifratge avançats, servidors molt ràpids i optimitzacions enfocades a la transmissió, el que el converteix en una opció ideal per als usuaris d'Apple TV que busquen evitar la censura, evitar l'emmagatzematge en memòria intermèdia i mantenir la seva privadesa en línia mentre gaudeixen d'una àmplia gamma de contingut. el globus.

Què fa Hide.me per a Apple TV?

Hide.me per a Apple TV està dissenyat per oferir una experiència de reproducció segura i sense restriccions. En xifrar la vostra connexió a Internet, garanteix que les vostres activitats en línia romanguin privades, protegint les vostres dades de mirades indiscretes. El servei us permet evitar les restriccions geogràfiques i la censura, donant accés a una gamma més àmplia de contingut, inclosos programes, pel·lícules i esdeveniments en directe que potser no estiguin disponibles a la vostra regió. Amb servidors optimitzats per a la transmissió en temps real, Hide.me pretén eliminar la memòria intermèdia i oferir una experiència de visualització fluida i d'alta qualitat. A més, la VPN admet els darrers protocols de xifratge i VPN, inclòs IPv6, i ofereix funcions com la selecció automàtica de servidors i connexions Multihop, millorant tant la vostra seguretat com la velocitat de transmissió.

Hide.me per a les funcions clau d'Apple TV

Servidors ràpids que cremen: Hide.me ofereix servidors excepcionalment d'alta velocitat, que garanteixen que la vostra experiència de transmissió sigui fluida i ininterrompuda, lliure de les molèsties de la memòria intermèdia.

Xifratge avançat: El servei utilitza tecnologies d'encriptació d'última generació per protegir les vostres dades, protegint les vostres activitats en línia de la vigilància i les violacions de dades.

Servidors centrats en streaming: Hide.me té servidors optimitzats específicament per a la transmissió en temps real, que ofereixen una experiència de visualització perfecta amb una latència mínima i vídeo d'alta qualitat.

Selecció automàtica del servidor: La VPN selecciona intel·ligentment el millor servidor en funció de la vostra ubicació i les condicions de la xarxa, assegurant un rendiment òptim sense cap configuració manual.

Multihop a tot el món: Per millorar la seguretat, Hide.me ofereix una funció Multihop que encamina la vostra connexió a través de dues ubicacions de servidor diferents, afegint una capa addicional de privadesa.

Política de registres zero: Hide.me es compromet amb la privadesa dels usuaris, mantenint una estricta política de no registres per garantir que les vostres activitats en línia no es registren ni es controlin.

Hide.me per als plans de preus d'Apple TV

Hide.me ofereix 4 plans de preus:

Pla gratuït: Aquest pla inclou 10 GB de dades al mes, una connexió simultània i accés a cinc ubicacions de servidor, tot sense cap cost.

Pla de 1 mesos: Amb un preu de 9.95 dòlars, aquest pla ofereix dades il·limitades, més de 75 ubicacions de servidors i fins a 10 connexions simultànies.

Pla triennal: Facturat a 79.95 dòlars anuals (equivalent a 6.67 dòlars al mes), aquest pla ofereix els mateixos avantatges que el pla mensual, però amb un preu reduït.

Pla de 2 anys + 2 mesos gratuïts: Aquesta oferta exclusiva es factura a 99.99 dòlars cada 26 mesos (efectivament 3.84 dòlars al mes), oferint el millor valor amb totes les funcions premium d'Hide.me.

Hide.me accepta diversos mètodes de pagament, com ara targetes de dèbit i de crèdit i PayPal.

9. IPVanish per a Apple TV

9 millors VPN per a Apple TV (11)

IPVanish per a Apple TV és una solució a mida per als usuaris que busquen millorar la seva experiència de transmissió amb seguretat i privadesa addicionals. Aquest servei VPN està dissenyat per funcionar perfectament amb el reproductor multimèdia digital d'Apple, permetent l'accés a una gamma més àmplia de contingut alhora que es protegeix contra les amenaces habituals en línia. IPVanish ofereix una aplicació dedicada per a tvOS, de manera que és senzill protegir la connexió Wi-Fi del vostre Apple TV, combatre l'acceleració d'Internet i accedir als serveis de transmissió de manera privada.

Què fa IPVanish per a Apple TV?

IPVanish per a Apple TV protegeix principalment les vostres activitats de transmissió encriptant la vostra connexió a Internet. Aquest xifratge ajuda a evitar l'espionatge de tercers, els intents de pirateria i l'acceleració de l'ISP, assegurant que les vostres activitats en línia romanguin privades. A més, IPVanish us permet evitar les restriccions geogràfiques, donant accés a una gamma més àmplia de contingut en streaming des de serveis com Netflix, Hulu i Apple TV+ d'Apple. En emmascarar la vostra adreça IP, IPVanish per a Apple TV també ajuda a evitar la publicitat dirigida i a mantenir l'anonimat en línia.

Funcions clau d'IPVanish per a Apple TV

Xarxa global de servidors: IPVanish compta amb una àmplia xarxa de servidors a tot el món, que permet als usuaris connectar-se a la ubicació del servidor que escolliu per obtenir un accés optimitzat al contingut internacional i velocitats de transmissió més ràpides.

Privadesa i seguretat: Amb protocols d'encriptació forts, IPVanish garanteix que les vostres activitats de reproducció i navegació a Apple TV estiguin protegides d'escoltes i amenaces cibernètiques potencials.

Registres de trànsit zero: IPVanish s'adhereix a una política estricta de no registres, és a dir, no fa un seguiment ni emmagatzema cap detall de la vostra activitat a Internet, proporcionant una capa addicional de privadesa.

Connexions de dispositius sense mesura: un compte IPVanish us permet connectar diversos dispositius simultàniament, assegurant-vos que tots els vostres dispositius es puguin protegir sense necessitat de subscripcions separades.

Aplicació fàcil d'utilitzar: L'aplicació IPVanish per a Apple TV està dissenyada per ser fàcil d'utilitzar, amb una interfície senzilla que permet canviar i configurar ràpidament el servidor.

24 / 7 d'assistència al client: Si teniu cap problema o teniu preguntes, IPVanish ofereix assistència al client les 24 hores del dia per ajudar-vos.

IPVanish per als plans de preus d'Apple TV

IPVanish ofereix diversos plans de preus de subscripció a partir de 12.99 dòlars al mes, 4.33 dòlars al mes quan es factura anualment o 3.25 dòlars al mes quan es prepaga durant 2 anys.

IPVanish accepta diversos mètodes de pagament, com ara targetes de dèbit i crèdit, PayPal i transferències bancàries, la qual cosa ofereix flexibilitat i comoditat als subscriptors.

Preguntes freqüents sobre la millor VPN per a Apple TV

Què és una VPN per a Apple TV?

Una millor VPN per a Apple TV és un servei dissenyat per millorar la vostra experiència de reproducció en temps real proporcionant accés a contingut georestringit i garantint que les vostres activitats en línia segueixin sent privades. Funciona encaminant la vostra connexió a Internet a través de servidors situats en diferents països, cosa que us permet semblar com si navegueu des d'aquesta ubicació. Això us permet desbloquejar una gamma més àmplia de programes, pel·lícules i esdeveniments en directe al vostre Apple TV que potser no estiguin disponibles a la vostra regió. A més, xifra les vostres dades, protegint la vostra privadesa dels ISP i els possibles espiadores.

Per què necessito una VPN per a Apple TV?

L'ús d'una VPN amb el vostre Apple TV us permet evitar les restriccions geogràfiques, donant-vos accés a un catàleg global de contingut. Tant si es tracta d'accedir a biblioteques de Netflix d'altres països, veure esdeveniments esportius en directe que no s'emeten a la vostra regió o transmetre programes exclusius, una VPN ho fa possible. Més enllà de l'accés al contingut, una VPN també protegeix la vostra activitat en línia, assegurant-vos que els vostres hàbits de transmissió i informació personal estiguin xifrats i amagats als ISP i a qualsevol entitat maliciosa.

Puc utilitzar qualsevol VPN amb Apple TV?

Tot i que moltes VPN reclamen compatibilitat amb Apple TV, no totes ofereixen una experiència perfecta. Les millors VPN per a Apple TV ofereixen velocitats ràpides, una àmplia xarxa de servidors, funcions de seguretat sòlides i opcions de configuració fàcils d'utilitzar. Algunes VPN ofereixen una aplicació nativa per a tvOS, mentre que altres poden requerir una configuració mitjançant un encaminador o oferir opcions de DNS intel·ligents per a una configuració més fàcil. És essencial triar una VPN que admeti el vostre mètode de configuració preferit i ofereix un rendiment fiable per a la transmissió en temps real.

Com puc configurar una VPN a Apple TV?

La configuració d'una VPN a l'Apple TV es pot fer de diverses maneres, depenent del servei VPN i del vostre model d'Apple TV. Els mètodes més comuns inclouen configurar la VPN al vostre encaminador, que després amplia la connexió VPN a tots els dispositius de la xarxa, inclòs Apple TV. Un altre mètode és utilitzar Smart DNS, proporcionat per algunes VPN, que es pot configurar directament a l'Apple TV. Per a tvOS 17 i posteriors, algunes VPN ofereixen una aplicació nativa que es pot descarregar i instal·lar directament al dispositiu.

L'ús d'una VPN alentirà la meva transmissió d'Apple TV?

Una VPN pot alentir la vostra connexió a Internet a causa del procés de xifratge i la distància del servidor al qual esteu connectat. Tanmateix, les VPN premium estan dissenyades per minimitzar la pèrdua de velocitat, assegurant-vos que podeu reproduir en HD o 4K sense una memòria intermèdia important. Escollir una VPN amb una gran xarxa de servidors d'alta velocitat, especialment els optimitzats per a la transmissió en temps real, pot ajudar a mitigar qualsevol desacceleració.

Puc utilitzar una VPN gratuïta amb Apple TV?

Tot i que les VPN gratuïtes poden semblar atractives, sovint tenen limitacions que poden dificultar la vostra experiència de reproducció a Apple TV. Aquestes limitacions inclouen velocitats més lentes, límits de dades, menys opcions de servidor i mesures de seguretat més febles. Per obtenir una experiència de transmissió fiable i segura, es recomana invertir en un servei VPN de pagament de bona reputació.

Com puc triar la millor VPN per a Apple TV?

Escollir la millor VPN per a Apple TV implica tenir en compte diversos factors, com ara la velocitat, la xarxa del servidor, les funcions de seguretat, la facilitat de configuració i l'assistència al client. Busqueu VPN que ofereixin connexions ràpides, una àmplia gamma d'ubicacions de servidors, un xifratge fort i una política sense registres. A més, tingueu en compte la compatibilitat de la VPN amb Apple TV i la facilitat de configurar-la al vostre dispositiu o encaminador.

Puc accedir a tots els serveis de transmissió amb una VPN a Apple TV?

Una VPN pot desbloquejar una gran varietat de serveis de transmissió a Apple TV evitant les restriccions geogràfiques. Tanmateix, algunes plataformes de reproducció en streaming utilitzen mètodes sofisticats de detecció de VPN, que de vegades poden bloquejar els usuaris de VPN. Les millors VPN per a Apple TV actualitzen contínuament els seus servidors i tecnologies per mantenir-se al capdavant d'aquests mètodes de detecció, garantint l'accés a serveis de transmissió populars com Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i molt més.

És legal utilitzar una VPN amb Apple TV?

L'ús d'una VPN amb Apple TV és legal a la majoria de països, ja que les VPN són eines legítimes per a la privadesa i la seguretat. Tanmateix, el fet d'accedir a contingut georestringit pot infringir les condicions del servei d'algunes plataformes de streaming. És important estar al corrent de les lleis i regulacions sobre l'ús de VPN al vostre país i les condicions del servei dels serveis de reproducció en temps real que utilitzeu.

Què passa si la meva connexió VPN baixa mentre es reprodueix a Apple TV?

Les VPN Premium ofereixen una funció d'interruptor de matança, que desconnecta automàticament el vostre dispositiu d'Internet si la connexió VPN cau de manera inesperada. Això garanteix que la vostra adreça IP real i les vostres activitats en línia no estiguin exposades. Si la vostra connexió VPN cau, és possible que hàgiu de tornar a connectar-vos a la VPN o consulteu amb el vostre proveïdor de VPN si hi ha cap problema amb el servidor o la connectivitat.

Conclusió

A l'era digital, on el consum de contingut i la privadesa en línia són primordials, una VPN es converteix en una eina essencial per als usuaris d'Apple TV. No només obre la porta a un món de contingut en streaming sense restriccions, sinó que també enforteix la vostra privadesa en línia, protegint les vostres activitats de mirades indiscretes. El viatge per trobar la millor VPN per a Apple TV implica comprendre les vostres necessitats de transmissió, la configuració tècnica amb la qual us sentiu còmode i prioritzar la velocitat, la seguretat i la fiabilitat. Si trieu una VPN que s'ajusti a aquests criteris, podeu millorar la vostra experiència d'Apple TV, assegurant-vos que tingueu accés a una gamma més àmplia de contingut mantenint la vostra seguretat i privadesa en línia.

La millor VPN per a Apple TV és aquella que us permet integrar perfectament l'accés al contingut global amb una protecció en línia robusta. A mesura que les plataformes de transmissió continuen evolucionant i la privadesa a Internet esdevé cada cop més crucial, el paper de les VPN a les nostres vides digitals és innegable. Si feu una elecció informada, podreu gaudir del millor dels dos mons: infinites possibilitats de transmissió i una experiència en línia privada i segura.

AI, Generadors d'IA, Programari d'IA, Eines d'IA, VPN d'Apple TV, Intel·ligència Artificial, Millor VPN per a Apple TV, generadors, Innovació, Software, VPN

POTSER TAMBÉ T'AGRADA...
8 Millor editor de text per a Mac

12 millors generadors de cotitzacions incorrectes

La decoració importa

14 millors aplicacions de seguiment del son

SmartDraw

9 millors VPN per a Apple TV (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5603

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.