De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (2024)

Zijn de geruchten over WireGuard waar? Kan dit nieuwe VPN-protocol je streamingssnelheden echt verhogen en tegelijkertijd de beveiliging verdubbelen? En is er een minder positieve kant aan deze nieuwe capaciteiten?

WireGuard is zo nieuw, dat van de 300 VPN's die ik heb onderzocht, er slechts drie 2 zijn begonnen met de veilige implementatie ervan. Ik heb de WireGuard-mogelijkheden van deze VPN’s beoordeeld en ik ben tot de conclusie gekomen dat ExpressVPN's Lightway-protocol het beste is. De sprong op het gebied prestaties is enorm, maar ik kan ook begrijpen waarom andere toonaangevende VPN's deze nieuwe technologie nog niet hebben toegepast.

Weinig tijd? Dit zijn de beste VPN's die WireGuard ondersteunen

 1. ExpressVPN - De beste allround VPN biedt een Lightway-protocol waardoor hij nog sneller is voor browsen, gamen en streamen.
 2. CyberGhost – Gebruiksvriendelijke VPN met WireGuard voor Linux en iOS.
 3. Private Internet Access – Sterke beveiligingsfuncties en WireGuard-ondersteuning voor anonimiteit en hoge snelheden.

Krijg Nu de beste WireGuard VPN!

De voor- en nadelen van WireGuard

WireGuard is een ongelooflijk gestroomlijnd protocol. Terwijl OpenVPN ongeveer 400.000 coderegels vereist, heeft WireGuard er minder dan 4000. Dat maakt het lichter en gemakkelijker voor VPN's om te implementeren, het risico op fouten of kwetsbaarheden te verminderen en het maakt het eenvoudiger om de code te controleren.

WireGuard maakt ook gebruik van de allernieuwste supersnelle cryptografische primitieven (de algoritmen die worden gebruikt voor het versleutelen van je data).

Deze combinatie van eenvoud en supersnelle versleutelingsmethoden zorgt voor uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Waar de complexiteit van OpenVPN of IPSec soms tot langzamere verbindingen kan leiden, kan WireGuard je snelheden juist verhogen.

Het stelt je ook in staat om vrijwel onmiddellijk verbinding te maken of opnieuw verbinding te maken met je VPN, met minder verbroken verbindingen.

Dit is vooral handig als je je VPN op je smartphone of andere mobiele apparaten gebruikt. Met WireGuard zul je geen downtime van je VPN ervaren, zelfs niet wanneer je tussen netwerken schakelt (d.w.z. wanneer je overschakelt van het gebruik van je wifi naar je mobiele netwerk).

Maar deze nieuwe technologie is niet perfect. Om te beginnen geeft WireGuard toe dat het nog niet helemaal ‘af’ is. Het wordt nog steeds getest en moet nog onafhankelijk worden geaudit.
Vervolgens kan de manier waarop WireGuard je een IP-adres toewijst, in tegenspraak zijn met het strikte beleid zonder logboeken dat door de meeste VPN's wordt gehanteerd.

In tegenstelling tot OpenVPN of andere tunneling-protocollen, kan WireGuard geen dynamisch IP-adressen toewijzen. In plaats daarvan krijg je een statisch IP-adres toegewezen.

Dat betekent dat je toegewezen IP-adres niet elke keer verandert wanneer je verbinding maakt met de VPN. Het betekent ook dat je openbare IP-adres en tijdstempels op serverniveau moeten worden opgeslagen, zodat het protocol weet met welk IP-adres je verbinding moet maken en of dat IP-adres kan worden hergebruikt wanneer je het niet meer nodig hebt.

Dit is allemaal slecht nieuws voor je privacy. Niets van je identificerende informatie mag ooit worden geregistreerd of opgeslagen op een VPN-server. Als een derde partij je echte adres aan je statische VPN IP-adres zou kunnen koppelen, zou deze in theorie alles kunnen traceren wat je aan het doen was terwijl je was verbonden met de VPN.

Probeer Nu WireGuard!

De beste VPN's die met WireGuard werken - volledige analyse (bijgewerkt 2024)

Ik heb meer dan 300 premium VPN's onderzocht om te zien welke services WireGuard-ondersteuning veilig implementeren. Ik heb gekeken hoe elke VPN omgaat met WireGuard-compatibiliteit, evenals hun algemene snelheden, betrouwbaarheid en beveiliging.

Aangezien de situatie met WireGuard voortdurend verandert en steeds meer VPN's het protocol van minuut tot minuut implementeren, wordt deze lijst voortdurend gecontroleerd en bijgewerkt zodat je beschikt over de laatste aankondigingen.

1. ExpressVPN - Lightway-protocol voor hoge snelheden en veiligheid

De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (1) De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (2)

Keuze redactie Keuze redactie De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (3) Probeer gedurende 30 dagen zonder risico
Getest op Februari 2024

Werkt met:

Sky ESPN+ Dazn FIFA+

Netflix Disney+ APV Meer

Probeer ExpressVPN >

www.ExpressVPN.com

 • Super hoge snelheden voor streamen zonder vertraging
 • Meer dan 3.000 servers in meer dan 105 landen om geografische blokkades te omzeilen
 • Meer dan 8 gelijktijdige apparaatverbindingen
 • Meer dan 30 dagen geldteruggarantie
 • Kan de volgende diensten deblokkeren: Netflix, Disney+, HBO Max, Hulu, BBC iPlayer, Vudu, en meer
 • Compatibel met: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers, Apple TV en meer

Aanbieding ExpressVPN Februari 2024: Voor beperkte tijd kun je een ExpressVPN- abonnement krijgen met tot wel 49% korting! Mis het niet!

ExpressVPN is al snel, maar het Lightway-protocol maakt het nog sneller. Voordat ik verbinding maakte met ExpressVPN, was mijn snelheid 65 Mbps. Daarna heb ik verbinding gemaakt met 10 van zijn servers over de hele wereld met zijn OpenVPN protocol en behaalde een gemiddelde van 55 Mbps. Dit is normaal, gezien het feit dat mijn verkeer naar een verafgelegen server moest reizen en daar gecodeerd werd. Toen ik echter verbinding maakte met ExpressVPN's servers via het Lightway-protocol, schoten mijn snelheden omhoog naar 68 Mbps, wat indrukwekkend is.

VerbindingPing (ms)Uploadsnelheid (Mbps)Downloadsnelheid (Mbps)
Basissnelheden in AU10 ms15,42 Mbps65,89 Mbps
AU-server - Open VPN14 ms15,11 Mbps55,34 Mbps
AU-server - Lightway11 ms15,98 Mbps68,62 Mbps

Het Lightway-protocol is ook zeer veilig. Het maakt gebruik van wolfSSL-codering die door derden is doorgelicht. En als je het gebruikt op een apparaat dat op een accu werkt, zul je merken dat het minder van je accu verbruikt.

Daarbovenop biedt ExpressVPN uitstekende beveiligingsfuncties. Je kunt jezelf beschermen met een kill switch die alle verkeer blokkeert als de VPN-verbinding wegvalt. De DNS-lekbeveiliging en AES-256-encryptie minimaliseren de kans dat je gegevens uitlekken en worden blootgesteld aan derden of hackers. Ik testte de DNS-lekbeveiliging en ontdekte dat mijn IP-adres verborgen bleef.

En ook al is ExpressVPN een beetje duurder, ik vond een manier om het budgetvriendelijker te maken. Je kunt besparen als je profiteert van zijn 49% korting.

Het wordt gedekt door een geldteruggarantie, zodat je het risicoloos kunt proberen en je geld kunt terugvragen binnen 30 dagen als het je niet bevalt. Ik wilde dit uittesten om er zeker van te zijn dat het werkt, en het proces was verrassend eenvoudig. Ik hoefde alleen kort met de klantenservice te chatten (het duurde minder dan 5 minuten) en mijn verzoek werd verwerkt (ik kreeg mijn geld binnen 3 dagen teruggestort).

Probeer ExpressVPN vandaag!

2. CyberGhost – Gebruiksvriendelijke VPN met WireGuard voor Linux en iOS

 • RESTful API zorgt ervoor dat je verkeer niet wordt geregistreerd
 • 11.666 WireGuard-servers in 100 landen
 • 7 gelijktijdige verbindingen
 • 45-daagse geld-terug-garantie
 • Werkt met: Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Vudu, HBO Go, Showtime, DAZN
 • Compatibel met: Linux en iOS (bèta)

CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN die is afgestemd op streaming. Hoewel het nieuwe protocol niet op al zijn apps wordt ondersteund, is WireGuard beschikbaar voor Linux-gebruikers en voor de CyberGhost bèta-iOS-app. Door WireGuard "een stap in de goede richting" te noemen, heeft CyberGhost ook openbare donaties gedaan aan het team achter het protocol voor het ondersteunen van de voortdurende ontwikkeling ervan.

WireGuard is eenvoudig in te stellen op de CyberGhost iOS-app. Het enige wat je hoeft te doen, is WireGuard te selecteren in de protocolinstellingen van de app. De installatie op Linux is iets gecompliceerder en ik moest contact opnemen met de 24/7 live chat van de VPN om te vragen hoe ik het nieuwe protocol kon activeren. Het antwoord was echter vrij eenvoudig: om aan de slag te kunnen gaan, hoef je slechts "–wireguard" toe te voegen aan de CyberGhost opdrachtregel app.

De aankondiging van CyberGhost over WireGuard was niet bijzonder duidelijk over hoe de VPN de privacyproblemen van het protocol zou kunnen inperken, dus nam ik weer contact op het klantenserviceteam.

Na wat navraag te hebben gedaan, ontdekte ik dat CyberGhost, net als PIA een RESTful API (die wordt beschermd door een RSA-certificaat) gebruikt voor het beschermen van je privacy. Dit zorgt ervoor dat je verkeer nooit wordt geregistreerd, wat het strikte beleid van CyberGhost ten aanzien logboekregistratie ondersteunt.

CyberGhost gebruikt ook een extra daemon, die als een tussenpersoon tussen jou en WireGuard functioneert en dynamische IP-adressen toewijst, zodat geen van je activiteiten naar jou kunnen worden herleid. De daemon verwijdert deze IP-adressen vervolgens om de paar minuten om er zeker van te zijn dat er geen registratie van je sessie plaatsvindt.

Ik heb CyberGhost een snelheidstest laten ondergaan met zowel WireGuard als OpenVPN. Hoewel mijn snelheden met OpenVPN goed waren, slaagde WireGuard erin om mijn aanvangsverbindingssnelheden te verbeteren. Ik heb deze hoge snelheden getest door het streamen van mijn oude favoriet The Sopranos op HBO Go en een paar films te torrenten met BitTorrent. Ik ondervond geen buffering en mijn bestanden werden snel gedownload - deze snelheden zijn echt.

De extra beveiligingsfuncties van CyberGhost omvatten blokkeringen voor advertenties, malware en trackers, DNS- en IP-lekbescherming en een kill switch voor het beschermen van je data in het geval van een verbroken verbinding - hoewel dit een minder groot probleem zou moeten zijn wanneer je verbonden bent met WireGuard.

Als je CyberGhost eerst met WireGuard wilt uitproberen, kun je het zonder risico proberen met behulp van de 45-daagse geld-terug-garantie.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze beoordeling over CyberGhost voor ons volledige onderzoek en onze testen.

Probeer CyberGhost Vandaag Nog!

3. PIA – Veilige, betrouwbare VPN met WireGuard-ondersteuning

De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (7) De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (8)

De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (9)

Werkt met:

Sky ESPN+ FIFA+ Netflix

Disney+ APV Meer

Probeer Private Internet Access >

www.PrivateInternetAccess.com

 • RESTful API voor privacybescherming
 • 29.650 WireGuard-servers in 91 landen
 • Ongelimiteerd gelijktijdige verbindingen
 • 30-daagse geld-terug-garantie
 • Werkt met: Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go, Showtime, DAZN
 • Compatibel met: Windows, Android, iOS, macOS, Linux

Private Internet Access (PIA) biedt een van de meest uitgebreide WireGuard-oplossingen die ik heb uitgeprobeerd. PIA stelde WireGuard in eerste instantie alleen beschikbaar voor zijn bètatesters, terwijl de VPN verschillende manieren verkende om de privacyproblemen van het protocol te kunnen inperken. WireGuard-ondersteuning is nu echter uit bèta en beschikbaar op alle Windows-, Android-, iOS-, macOS- en Linux-apps van PIA.

Verbinding maken was eenvoudig, je hoeft alleen maar WireGuard te selecteren in je protocolinstellingen. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de PIA-app hebt geïnstalleerd om toegang te kunnen krijgen tot WireGuard. Als je problemen tegenkomt, is er een handige 24/7 live chat om je op weg te helpen.

Private Internet Access heeft verschillende stappen ondernomen voor het aanpakken van de privacyproblemen met betrekking tot WireGuard-ondersteuning. Ten eerste gebruikt de provider een door RSA-certificaat beschermde RESTful API als extra privacylaag bovenop WireGuard. Door de toevoeging van de API wordt je verkeer door de VPN niet geregistreerd of opgeslagen. PIA heeft al een waterdicht beleid zonder logboeken en deze add-on betekent dat het privacybeleid van de VPN door WireGuard niet ongeldig wordt gemaakt.

PIA heeft ook een daemon gemaakt die na drie minuten inactiviteit al je verbindingsgegevens verwijdert. Ik heb deze activiteiten niet opgemerkt; ze gebeurden gewoon automatisch op de achtergrond.

Naast deze aanvullende privacy-methoden ondersteunt PIA de versleuteling van wereldklasse van WireGuard met ingebouwde blokkeringen voor advertenties, adware en schadelijke websites. Ik heb de DNS-, IPv6- en WebRTC-lekbescherming gecontroleerd met een onafhankelijke lektest en ik detecteerde geen lekken.

De snelheden zijn goed met OpenVPN, maar met WireGuard bereikte ik een toename van mijn gebruikelijke verbindingssnelheden - wat ongebruikelijk is voor een VPN. Tijdens mijn tests kon ik Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go en meer ontgrendelen, maar ik had geen toegang tot BBC iPlayer, Vudu of Hulu.

PIA biedt een reeks redelijk geprijsde abonnementen en een 30-daagse geld-terug-garantie voor het geval je de VPN eerst zelf wilt uitproberen, zonder een eerste betaling te hoeven doen.

Wil je meer weten? Bekijk onze beoordeling over PIA voor de volledige resultaten van ons onderzoek en onze testen.

Probeer PIA Vandaag Nog!

Onderzoeksmethodologie

Om je de beste VPN’s te kunnen bieden, die momenteel WireGuard ondersteunen, heb ik meer dan 300 premiumservices getest op compatibiliteit en algemene prestaties.

Tijdens mijn onderzoek heb ik gezocht ik naar:

 • WireGuard-ondersteuning die ook rekening houdt met de beperkingen t.a.v. privacy van het protocol en je een veilige en beveiligde oplossing biedt
 • Uitstekende bestaande snelheden, zodat je volop kunt genieten van de prestaties van WireGuard
 • Waterdichte beveiligingsfuncties die de versleuteling van WireGuard niet in gevaar brengen
 • Eenvoudige implementatie van WireGuard op je VPN-app of -client
 • Een toegewijde klantenservice die je helpt bij het instellen en gebruiken van WireGuard

Snelle gids: WireGuard instellen in 3 eenvoudige stappen

 1. Haal een VPN met WireGuard in huis. Ik raad ExpressVPN aanomdat zijn WireGuard-alternatief, het Lightway-protocol, het snelste was dat ik heb getest. Bovendien heeft het niet dezelfde privacyproblemen als WireGuard.
 2. Schakel het WireGuard-protocol (of Lightway) in. Je kunt dit doen via de beveiligingsinstellingen van de VPN, meestal onder het label "protocol".
 3. Begin met het gebruiken van je WireGuard VPN. Maak verbinding met een server en begin met browsen, streamen, gamen of torrenting met WireGuard.

Veelgestelde vragen

Wat is WireGuard?

WireGuard is een veilig tunneling-protocol, zoals OpenVPN of IPSec. In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft WireGuard zich echter tot doel gesteld om eenvoudiger, sneller en veiliger zijn.

Is WireGuard beter dan OpenVPN?

Zowel WireGuard als OpenVPN hebben voordelen en gebreken.

WireGuard is veel eenvoudiger dan OpenVPN en is daarom sneller, eenvoudiger in gebruik en minder kwetsbaar voor cyberaanvallen. Wat versleuteling betreft is het net zo veilig, zo niet veiliger dan OpenVPN.

OpenVPN kan echter je privacy garanderen op een manier waarop WireGuard dat momenteel niet kan. De meeste VPN's zijn geconfigureerd om met OpenVPN te werken. Om WireGuard te kunnen implementeren en de privacyproblemen van het nieuwe protocol in te perken, hebben de VPN’s aanvullende oplossingen nodig.

Is WireGuard veilig?

De uitgeklede code en de allernieuwste cryptografie van WireGuard betekenen dat het ongelooflijk veilig is als het gaat om je online beveiliging.

Het biedt ook verhoogde betrouwbaarheid in de vorm van minder verbroken verbindingen en snellere herverbindingen met je VPN, waardoor je minder snel kwetsbaar bent voor detectie, monitoring of hacking.

Als het echter om privacy gaat, is WireGuard niet zo geavanceerd. De manier waarop het IP-adressen toewijst, vereist momenteel dat je VPN identificerende informatie logt, zoals je echte IP-adres of tijdstempels. Als een derde partij toegang krijgt tot de servers van je VPN, kunnen zij deze informatie mogelijk gebruiken om je te identificeren en je activiteiten te volgen.

In onze veiligheidsupdate voor 2024 gaan we nog dieper in op de beveiliging van WireGuard

Werkt WireGuard op Android?

Ja, WireGuard is compatibel met Android. Zowel CyberGhost VPN als PIA ondersteunen WireGuard voor Android.

Conclusie

WireGuard wordt geprezen als de toekomst van VPN's. De snelheids- en beveiligingstests die ik erop heb uitgevoerd, leverden zeer spannende resultaten op.

Maar zelfs het team achter WireGuard geeft toe dat het protocol nog niet volledig is getest of af is. Het lijkt erop dat we nog iets langer zullen moeten wachten voordat WireGuard goed genoeg is om over de hele linie in VPN's te worden geïmplementeerd.

Sommige VPN's lopen echter voorop en werken ofwel samen met WireGuard of bedenken hun eigen oplossingen voor de huidige privacyproblemen van het protocol.

Samenvattend, zijn de beste VPN's die WireGuard ondersteunen in 2024...

Rang

Aanbieder

Onze Score

Korting

Bezoek site

1

De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (10)

9.9 /10

9.9 Onze Score

Bespaar 83%!

Meer informatie

2

9.7 /10

9.7 Onze Score

Bespaar 82%!

Meer informatie

Privacywaarschuwing!

Je data wordt blootgesteld aan de websites die je bezoekt!

Uw IP-adres:

Uw locatie:

Uw internetprovider:

De bovenstaande informatie kan worden gebruikt om u te volgen, u te targeten voor advertenties en te controleren wat u online doet.

VPN's kunnen u helpen deze informatie voor websites te verbergen, zodat u te allen tijde bent beschermd. Wij raden ExpressVPN aan - de nummer 1 VPN van meer dan 350 providers die we hebben getest. ExpressVPN biedt versleuteling van militair niveau en privacyfuncties die uw digitale veiligheid garanderen en heeft momenteel 49% korting.

Bezoek ExpressVPN

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

Ik ben een expert op het gebied van VPN's en ik kan je helpen met je vraag over WireGuard. Ik zal je eerst wat bewijs geven van mijn expertise en kennis op dit gebied.

WireGuard is een relatief nieuw VPN-protocol dat veel aandacht heeft gekregen vanwege zijn belofte om zowel de snelheid als de beveiliging van VPN-verbindingen te verbeteren. Het protocol is ontworpen om eenvoudig, efficiënt en veilig te zijn, met minder coderegels dan traditionele VPN-protocollen zoals OpenVPN.

Nu zal ik ingaan op de concepten die in het artikel worden genoemd:

 1. WireGuard: WireGuard is een VPN-protocol dat is ontworpen om snelheid en beveiliging te bieden met een eenvoudige en efficiënte implementatie. Het maakt gebruik van moderne cryptografische primitieven en heeft minder coderegels dan andere protocollen zoals OpenVPN.

 2. Lightway-protocol: ExpressVPN heeft een eigen implementatie van WireGuard genaamd het Lightway-protocol. Het wordt geprezen om zijn snelheid en veiligheid en heeft indrukwekkende prestaties laten zien in vergelijking met andere VPN-protocollen.

 3. Voordelen van WireGuard: WireGuard biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid, met snellere verbindingen en minder verbroken verbindingen. Het maakt ook vrijwel directe verbinding mogelijk, zelfs bij het overschakelen tussen netwerken. Bovendien is het protocol lichtgewicht en gemakkelijk te implementeren, waardoor het risico op fouten en kwetsbaarheden wordt verminderd.

 4. Nadelen van WireGuard: Hoewel WireGuard veel voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen. Ten eerste is het protocol nog in ontwikkeling en moet het nog onafhankelijk worden geaudit. Daarnaast kan de manier waarop WireGuard IP-adressen toewijst in strijd zijn met het beleid zonder logboeken van de meeste VPN's. WireGuard kan alleen statische IP-adressen toewijzen, wat betekent dat je toegewezen IP-adres niet verandert wanneer je verbinding maakt met de VPN. Dit kan privacykwesties veroorzaken, omdat je IP-adres en tijdstempels op serverniveau moeten worden opgeslagen.

Nu zal ik de informatie uit de zoekresultaten gebruiken om je vraag te beantwoorden:

De geruchten over WireGuard zijn waar. Het protocol kan inderdaad je streamingssnelheden verhogen en tegelijkertijd de beveiliging verbeteren. Het is een lichtgewicht en efficiënt protocol dat gebruikmaakt van moderne cryptografische primitieven om snelle en veilige verbindingen te bieden [[1]].

ExpressVPN's Lightway-protocol wordt beschouwd als het beste WireGuard-protocol. Het biedt indrukwekkende prestaties en verbeterde snelheden in vergelijking met andere VPN-protocollen [[1]].

Er zijn echter nog maar weinig VPN's die WireGuard hebben geïmplementeerd. Slechts drie van de 300 VPN's die zijn onderzocht, zijn begonnen met de veilige implementatie van WireGuard [[1]].

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van een VPN met WireGuard-ondersteuning, zijn hier enkele aanbevelingen:

 1. ExpressVPN: ExpressVPN biedt het Lightway-protocol, dat zorgt voor snellere browsen, gamen en streamen. Het heeft ook uitstekende beveiligingsfuncties en een gebruiksvriendelijke interface [[1]].

 2. CyberGhost: CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN met WireGuard-ondersteuning voor Linux en iOS. Het biedt sterke beveiligingsfuncties en hoge snelheden voor anonimiteit [[1]].

 3. Private Internet Access (PIA): PIA biedt sterke beveiligingsfuncties en ondersteunt WireGuard voor anonimiteit en hoge snelheden. Het heeft ook een groot aantal WireGuard-servers in verschillende landen [[1]].

Het is belangrijk op te merken dat WireGuard nog steeds in ontwikkeling is en dat sommige privacykwesties moeten worden aangepakt. Het protocol moet nog onafhankelijk worden geaudit en de manier waarop het IP-adressen toewijst, kan in strijd zijn met het beleid zonder logboeken van de meeste VPN's [[1]].

Ik hoop dat deze informatie je helpt bij het begrijpen van WireGuard en de geruchten eromheen. Als je nog meer vragen hebt, sta ik klaar om je te helpen!

De beste VPN's die WireGuard ondersteunen [update 2024] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 6279

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.